header2
welcome
Veelgestelde vragen viditour

Er komen bij mij nooit klanten over de vloer. Is een viditour dan toch interessant?

Jazeker! Een viditour is een mooie presentatievorm voor een winkel, hotel of restaurant. De klant of gast kan op internet al rondkijken in de locatie. Hij krijgt zo een goede indruk van het bedrijf.  Maar ook bedrijven waar niet dagelijks gasten of klanten over de vloer (kunnen) komen, kunnen een viditour goed gebruiken. Klanten kunnen zo bijvoorbeeld een kijkje achter de schermen nemen bij het productieproces in een fabriek en zien dat een product daadwerkelijk in Nederland gefabriceerd wordt. Of een patiënt kan alvast rondkijken in de behandelkamer van een medisch specialist, zodat deze omgeving al vertrouwder aan gaat voelen. Ook bedrijven waar vanwege de veiligheid geen bezoekers over de vloer mogen komen, kunnen het publiek toch rond laten kijken via een viditour.

Ik neem een viditour bij jullie af, hoe gaat dat in zijn werk?

Allereerst maken we de afspraak voor de fotografie op een dag dat het bij jou goed uitkomt. Afhankelijk van de grootte van de viditour en of er wel of geen video gemaakt moet worden, nemen de opnamen 1 of meerdere dagen in beslag. Je krijgt een duidelijke briefing vooraf en een checklist van alles dat geregeld kan worden. De fotografie wordt gedaan door Redmar, die hierbij geassisteerd wordt door Marije of Claudia. Na de fotografie hebben wij enkele weken de tijd nodig om al het beeldmateriaal te verwerken tot een viditour. Van alle stappen in het proces zullen we je op de hoogte houden. Als er hotspots in de viditour geplaatst moeten worden, dan zullen we deze informatie met behulp van een handig document bij je opvragen. Voordat de viditour online gepubliceerd wordt, leggen we de eerste versie aan je voor. Na goedkeuring hiervan lanceren we je viditour officieel en denken we met je mee over hoe je de lancering ook als marketingmiddel in kunt zetten.

Mogen er mensen aanwezig zijn tijdens de opnamen van een viditour?

Omdat de panoramafoto's 360 graden in de rondte gemaakt worden, komt iedereen die tijdens de opnames aanwezig is ook op de foto te staan. Bij ondernemingen waar dit niet de beste optie is, zullen wij dit van tevoren afstemmen en proberen wij de fotografie plaats te laten vinden op een moment dat het bedrijf gesloten is voor klanten/bezoekers. Bij bedrijven waarbij klanten juist een meerwaarde zijn, kunnen zij uiteraard meegefotografeerd worden. Iedere persoon die herkenbaar op de foto staat, vragen wij een quitclaim te tekenen, zodat de afbeelding gepubliceerd mag worden met toestemming.

Het regent op de opnamedag. Wat nu?

Als de weersomstandigheden niet goed genoeg zijn om de fotografie en eventuele video te maken, dan zullen we een nieuwe afspraak maken hiervoor op een later moment. Als er foto's zijn die al wel gemaakt kunnen worden, dan zullen we afstemmen of die wel op de oorspronkelijk afgesproken datum gemaakt worden of dat de gehele opname op een later moment plaatsvindt. Uiteraard gebeurt dit alles in overleg en zijn er geen extra kosten aan verbonden.

 
 
Mijn vraag staat er niet tussen!
Is je vraag niet beantwoord? Laat het ons dan weten! We informeren je graag en zullen het antwoord daarna ook bij deze veelgestelde vragen plaatsen.

Stel je vraag