header2
welcome
Over ons
Medewerkers
Ons team bestaat uit 4 medewerkers die samen jarenlange ervaring hebben op het gebied van fotografie, video, online presentatie mogelijkheden, webwinkels en advies. Al deze kennis zetten we graag in om jouw bedrijf zo mooi mogelijk te kunnen presenteren.
Kwaliteit
Een perfecte viditour, waarbij de panorama's naadloos aan elkaar zitten en de video's mooi geïntegreerd zijn, voor minder gaan we niet. Kwaliteit is voor ons heel belangrijk. Daarom werken we alleen met hoogwaardige apparatuur en gebruiken we de nieuwste software.
Maatwerk
Iedere viditour wordt helemaal op maat gemaakt voor de betreffende klant. We denken graag mee over de optimale presentatie van een onderneming en doen er alles aan om een klant tevreden te maken.
 

logo v small blue Meer weten?
Neem  contact
met ons op!

 
 
Wij gaan graag met jou op Viditour
Mario van der Poel
Adviseur
Interesse in een viditour voor je eigen bedrijf? Vragen over de mogelijkheden? Mario heeft de antwoorden en denkt graag mee over hoe jouw bedrijf het beste gepresenteerd kan worden. Mario heeft een ruime ervaring op het gebied van marketing en advies.
Redmar Kruithof
Beeldmaker
Fotograaf Redmar komt op locatie de panorama's fotograferen en de eventueel benodigde video's maken. Redmar werkt al meer dan 10 jaar als professioneel beeldmaker en zorgt ervoor dat het beeldmateriaal perfect geschikt is voor een viditour.
Marije van den Oever
Beeldbewerker
Op de computer zorgt Marije ervoor dat de panoramafoto's op de juiste manier aan elkaar gezet worden. Daarnaast monteert zij de video in de panorama's en maakt de viditour interactief en geschikt voor gebruik op een website.
 
Claudia Klaassen
Officemanager
Als officemanager is Claudia verantwoordelijk voor het dagelijkse reilen en zeilen van ons kantoor. Ook werkt ze mee aan de productie van onze viditours door de montage op de computer voor haar rekening te nemen.
 
 
Wat zeggen onze klanten?

Caffè Dono
Sinds gisteren staan ook wij online met onze tour! Helemaal blij mee en al veel leuke reacties gehad! Nogmaals onze complimenten voor de hele organisatie hierachter; het plannen van de afspraak, het maken van de foto's, het meedenken met bepaalde plaatsing van objecten, het keurig omgaan met de aanwezige klanten (die toch werden gevraagd opzij te gaan voor de foto's maar dit helemaal niet erg vonden). Kortom: een absolute aanrader om de mensen van Viditour aan het werk te laten in je winkel/onderneming/bedrijf. Het eindresultaat mag er ook zeker zijn!!!

Glamping Place de la Famille
Even snel: gisteren al 19 reserveringsaanvragen nav de nieuwsbrief en/of de viditour... wauwh!

Klein en Stoer
Redmar heeft ontzettende mooie foto's gemaakt van onze shop kleinenstoer! Tevens heeft Viditour een gave googletour van de shop gemaakt. Super


 
 
Maatschappelijke verantwoordelijkheid

Met ons bedrijf willen wij ook een duurzame bijdrage leveren aan de maatschappij. Wij proberen bij onze bedrijfsvoering zoveel mogelijk rekening te houden met de belasting van het milieu. Wij nemen groene energie en gas af, rijden een auto met energielabel A en doen onze inkopen voor een deel biologisch en ecologisch. Alle interne en externe communicatie gebeurt zoveel mogelijk papierloos. Daarnaast investeren wij een deel van onze omzet ten gunste van ondernemers wereldwijd in de vorm van microkredieten. Zie hiervoor kiva.org redmarandmarije

In 2013 hebben wij 30 zonnepanelen op ons pand laten installeren waarmee wij alle elektriciteit die wij verbruiken zelf opwekken.

Neem contact op